Spring naar de tekst

Actueel

Repair café bij Abrona Kunst & Koffie op woensdagmiddag 7 maart van 13.30-15.30

 

 

logo repaircafe large

 

“Weggooien, mooi niet!”, dat is de slogan van het Repair café. Wij van Abrona Kunst & Koffie kunnen ons daar zeker in vinden en willen hier graag een steentje aan bijdragen.

 

Tijdens de Beursvloer van Stichtse Vecht kwam Abrona Kunst & Koffie in contact met Het Repair Café Stichtse Vecht. Het Repair Café Stichtse Vecht draait sinds november 2012 maandelijks zeer succesvol in Maarssenbroek, bij de Werkspecht van onze collega’s van Reinaerde. Elke tweede woensdagmiddag van de maand is daar een vrijwilligersgroep aanwezig die bezoekers helpt om allerlei spullen te repareren zodat deze zaken een tweede leven krijgen en van de vuilniscontainer worden gered. Tevens is er een Repair Cafe in Maarssen-dorp, bij de Sirkel op de Diependaalsedijk. Daar is elke eerste vrijdagochtend van de maand de gelegenheid om je spullen te repareren.

IMG 8018 

 

Elke laatste vrijdagavond van de maand kunt u bij ons genieten van een uitgebreid buffet of een twee-gangen menu, tijdens het eetcafé.Geen zin om te koken, maar wel in een heerlijke maaltijd en gezelligheid? Reserveer snel! Er is nog plek. 


Kijk ook eens op onze Facebookpagina. Dan blijft u op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maakt u kennis met onze medewerkers en ontdekt u wat de thema's van de volgende eetcafés zijn.

Elke maandagochtend tussen half 10 en 12 uur kunnen onze medewerkers met vrijwilliger Inge handwerken. Breien, haken, naaien, we doen het allemaal. Het is al een flink atelier geworden!

creatief atelier kunst en koffieOok u bent van harte welkom om bij ons te komen handwerken onder het genot van een kop koffie.