Spring naar de tekst

beg2Abrona Kunst & Koffie biedt een bijzondere combinatie van creatief, culinair en maatschappelijk betrokken bezig zijn. Abrona Kunst & Koffie biedt verschillende arrangementen aan: een high tea, lunches of een bedrijfsuitje in combinatie met diverse workshops. In overleg kan er gereserveerd worden voor groepen tot 25 personen Er is veel mogelijk, informeer vrijblijvend.

 

 

 

 

 

High Tea
Heeft u iets te vieren of wilt u gewoon gezellig samenzijn met familie of vrienden? In ons sfeervolle lunchcafé verzorgen wij een high tea. U kunt kiezen uit een eenvoudige of een uitgebreide high tea. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

 

Bedrijfsuitje
Ook voor een bedrijfsuitje kunt u prima bij ons terecht. In de omgeving van Kockengen kunt u heerlijk wandelen en fietsen. In ons atelier is ruimte om op meerdere manieren kunstzinnig bezig te zijn. En in ons lunchcafé is het goed toeven na gedane arbeid! Een heerlijke lunch of een high tea behoren onder andere tot de mogelijkheden. In overleg met u, zorgen wij voor een geslaagde dag!

 

 

 

 

 

Lunch
In ons lunchcafé kunt u met uw gasten genieten van een lekkere lunch. U kunt kiezen uit een Cockangen lunch of een Cockangen de luxe lunch, bestaande uit diverse streekproducten.

Wandelen en fietsen
In de omgeving van Kockengen kunt u heerlijk wandelen of fietsen. De NS route Hollandse Kade (17 km) van Woerden naar Breukelen (klik hier voor de kaart) en de Cockangeroute (10 km) komen bijvoorbeeld langs Abrona Kunst & Koffie.

 

Social Media icons

twitter-icon Facebook-icon .